Search here:
Onze medewerkers
Nicole Hardy – Intercedente/OM

Ik werk sinds September 2017 bij Flex Pons BV, na vierentwintig jaar werkzaam te zijn geweest in de zorg. Nadat ik bij Flex Pons ben gestart ben ik begonnen met de opleiding HBO HRM. In Juli 2018 heb ik mijn propedeuse behaald. Ik ben bij Flex Pons werkzaam als intercedent en officemanager en houdt me bezig met uitzenden, payroll en werving en selectie.

Rob Vliegendhart – Recruiter

Naast mijn corebusiness als recruiter, bemiddel ik bij eventuele arbeidsconflicten en coach ik graag mensen op de werkvloer. Met het opzetten en begeleiden van werving- en selectietrajecten heb ik meer dan twintig jaar ervaring binnen verschillende branches, met een lichte voorkeur voor techniek. Mijn sleutelwoorden zijn eerlijkheid en direct contact. ‘Het inspireert mij om het gesprek aan te gaan met alle soorten mensen. Wat kun je en wat wil je? De zoektocht naar wat iemand beweegt is spannend, en het levert altijd iets moois op.’

Fatih Tuncer – HR Specialist

Als HR Specialist vertaal ik HR-doelstellingen in concrete acties. Ik stel cases op voor het digitaliseren van HR-Processen. Vanuit deze specialisatie geef ik vaak advies voor het optimaliseren van proces- en systeeminrichting van organisaties.  Arbeidsrecht is mijn basis en de verschillende cao ’s mijn speelveld. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een HRM ’er beschikt over sociale vaardigheden en deze kan afbakenen met een zakelijke tint.

Ik weet en zie het belang van medewerkers in organisaties.

Susan Brandes – Sales Intercedente

Werk al sinds 1999 in de uitzendbranche en heb ervaring met allerlei HR vraagstukken. Ik kom graag bij klanten over de vloer en sta iedereen graag te woord om elke personeelsvraagstuk z.s.m op te lossen.

Voel me als een vis in het water met het team die ik heb en kan heerlijk en onbezorgd mijn werkzaamheden uitvoeren en dat is een baan vinden die bij iemand past.

Yesim Erbas – HRM/Juridisch

Ik ben in 2017 gestart bij Flex Pons als stagiaire HBO-Rechten. Ik heb een afstudeerscriptie geschreven op het gebied van Privacyrecht. Met behulp van mijn collega’s heb ik dit ook binnen ons kantoor geïmplementeerd door de werkprocessen onder de loep te nemen en aan te passen. Nu ben ik bezig met mijn vervolgstudie aan de universiteit van Tilburg. Ik werk parttime bij Flex Pons als helpende hand op het gebied van werving en selectie en administratie.

Download de urenregistratie-app
WhatsApp chat