Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

Hallo, hoe kunnen wij je helpen?

Technical Operations

tech_banner_2

Technical Operations

Na jarenlange ervaring hebben 2 verschillende ondernemers de krachten gebundeld en is Flex Pons Technical Operations ontstaan. Hierin willen we ons onderscheiden doordat we alle twee de krachten kunnen bundelen met ieder hun eigen team die intensief samenwerken.

Onze Technical Operations Managers

  • Meer dan 10 jaar ervaring als Technical consultant
  • Zal altijd zijn eigen team aanvoeren en is vrijwel 24 uur per dag bereikbaar voor de contactpersoon als het gaat om technische invulling.
  • De TOM staat ook vaak met zijn “jongens” bij de opdracht om er zeker van te zijn dat opdracht netjes en hoogwaardig wordt uitgevoerd.

Back Office,
HR Consultant

  • Meer dan 25 jaar ervaring in de Uitzend- en Payroll Branche, staat met zijn gehele vaste team van consulenten en intercedenten ter beschikking en geeft operations de nodige administratieve ondersteuning.

Research beyond the business plan

Bij bolt tensioning wordt spanning in de bout gebracht. Dit wordt gedaan door aan de bout te trekken. Dit gebeurt doormiddel van een hydraulisch systeem. Hierbij wordt de draadkant van de bout aangetrokken waardoor er ruimte ontstaat tussen de moer en flens. Door deze ruimte die ontstaan is kan de moer handmatig door de “bolter/technici’ worden aangedraaid.

Bij Torque Tensioning wordt ook spanning in de bout gebracht maar in dit geval komt de spanning tot stand door een moer aan te draaien met een hydraulische torquesleutel.

“Met de juiste toepassing, gekeurd gereedschap en goed gecertificeerd technici, de bouten van een flensverbinding volgens protocol op moment aandraaien met behulp van hydraulisch apparatuur wat door lucht of elektriciteit wordt aangedreven om zo op een gecontroleerd en veilige manier het vooraf berekende boutspanning te kunnen bereiken”

Doorsteken / Doorhalen, Bevellen / Laskanten maken

Pakkingvlak opzuiveren/Flensvlakken

Boren / Tappen

Machining On-Site

Wat er nou zo bijzonder en aantrekkelijk is aan On-Site Machining met “Clamshells” is dat deze machine en de werkzaamheden ervan geen warmte ontwikkelen of vonken vormen waardoor het veilig is om ermee te gaan werken in explosie-gevaarlijke gebieden of gebieden waar installaties nog in bedrijf zijn. Deze methode en werkzaamheden noemen we “Koud Snijden”.

“Clamshells” zijn in verschillende maten en uitvoeringen voor verschillende diameters

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!