Search here:
Werkgevers

Wij snappen als geen ander dat flexibiliteit van personeel en personeelsvraagstukken u van tijd tot tijd zorgen baren. U wilt risico’s beheersbaar houden maar u wilt ook dat uw bedrijf optimaal kan presteren. Productie of logistieke processen moeten immers te allen tijde worden gewaarborgd. Dat is niet altijd eenvoudig. Daarom zetten we graag onze expertise op het gebied van personeelszaken in voor uw bedrijf. Wij zoeken de juiste oplossing voor uw tijdelijk of structurele personeelsvraagstuk.

 

Hoe we dat doen?

Wij bespreken uw wensen, schakelen snel voor u en denken mee in oplossingen. Zo kunt u beschikken over een groot en divers personeelsbestand. Een perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat is voor ons van groot belang. Geen nummer maar maatwerk.

 

Onze diensten

  • Payrolling
  • Uitzenden
  • Recruitment
  • HR-advies.

Waar nodig of gewenst nemen we juridisch werkgeverschap van u over. Zo kunt u genieten van onbekommerd werkgeverschap waarbij niets u belemmert in de dagelijkse gang van zaken.

 

In een keer goed – omdat we uw branche kennen

Wij leveren het juiste personeel in een keer goed binnen uw specifieke branche. Door onze ervaring en expertise met het plaatsen van personeel in technische bedrijven als bijv. productie en logistiek. We zorgen samen met u voor een kloppend traject. Blije medewerkers op de juiste plaats om bedrijven optimaal te laten presteren.

 

Duidelijke afspraken

We maken duidelijke afspraken die voldoen aan de actuele wet- en regelgeving.  U heeft immers dagelijks al veel andere zaken om zich mee bezig te houden. We beschikken over een hoog kennisniveau en houden dagelijks de actualiteiten op het gebied van personeel en werkgeverschap in de gaten. Uiteraard houden we u op de hoogte van wijzigingen die voor u van belang zijn.

 

Voorkom zorgen over personeelszaken

We gaan graag in gesprek met zowel u als opdrachtgever als met onze werknemers. De mensen van Flex Pons geloven namelijk dat je pas duurzame relaties kunt bouwen als je weet wat partijen écht beweegt. Zo zorgen we ervoor dat u meer tijd overhoudt om te ondernemen en het optimale uit uw bedrijfsprocessen kunt halen.

 

Bij Flex Pons worden we blij van de perfecte match tussen werknemer en opdrachtgever. Een kloppend traject zodat mens en organisatie presteren.

Flex Pons – Brug naar werk en advies. 

WhatsApp chat