Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

Hallo, hoe kunnen wij je helpen?

Werkgevers

Doelstelling en Missie

FLEX PONS biedt inspirerende HR-oplossingen aan de ondernemer en werknemer van morgen!

Weliswaar opgericht in 2014, maar bepakt met de ervaring die wij het afgelopen decennium hebben opgebouwd kunnen wij in één zin stellen dat onze missie “het bieden van inspirerende HR-oplossingen aan de ondernemer en werknemer van morgen” is. Om dit te kunnen realiseren gebruiken wij onze drie kernwoorden ambitie, anticiperen, en inspireren als leidraad.

Ambitie

Wij hebben onze dienstverlening gecategoriseerd in de drietand FLEX PONS personeelsdiensten, FLEX PONS Professionals, en de ZZP AGENT. Wij zijn van mening dat wij door deze scheiding van werkvlakken een optimale mix van antwoorden kunnen bieden aan alle mogelijke arbeidsvraagstukken.

Wellicht bent u op zoek naar tijdelijk en laaggeschoold personeel om pieken en dalen binnen uw organisatie op te vangen. Of misschien heeft u juist langdurig behoefte aan een hoogopgeleide techneut. Of ziet u juist door de bomen het bos niet meer in verband met de vele ZZP’ers die voor u werken. In alle gevallen staan wij paraat om u door deze lastige periode te loodsen.

FLEX PONS ambieert om blijvende maatwerk oplossingen te bieden aan haar klanten waarbij de belangen van haar werknemers immer behartigd blijven.

Anticiperen

In razendsnel tempo verandert de wereld om ons heen. Onder andere de demografische verschuivingen en technologische ontwikkelingen liggen hier ten grondslag aan. Mensen denken tegenwoordig heel anders over hun carrière. De droombaan voor het leven bij één werkgever is allang passé.

Tegelijkertijd neemt aan de ene kant de rol van de overheid op de arbeidsmarkt steeds meer af terwijl aan de andere kant dezelfde overheid de markt steeds strikter tracht te reguleren. Dit leidt tot een overload aan nieuwe wet- en regelgeving omtrent de arbeidsmarkt. Hierdoor zijn kleine ondernemers en grote bedrijven steeds meer gewezen op flexibele oplossingen.

FLEX PONS anticipeert continue op deze ontwikkelingen en past haar dienstverlening aan op de eisen van de wet, maar zeker ook op de wensen van onze mensen.

Inspireren

In feite zetten wij ons dus vol overgave in voor de wereld van werknemers en de wereld van werkgevers zodat wij continue the best of both worlds kunnen bieden. Aanpassen aan uw persoonlijke situatie op microniveau en aan de (inter)nationale trends op macroniveau doen onze mensen vlekkeloos. Niet voor niets zijn onze consultants dan ook millennials met een academische achtergrond.

Wij steken onze nek uit voor onze klanten en werknemers. Wij maken gretig gebruik van de digitale mogelijkheden die het internet ons te bieden heeft. Om dicht bij onze mensen te staan werken wij op flexibele werkplekken door het hele land. Waar anderen het opgeven, zetten wij die extra stap.

FLEX PONS inspireert u met net die extra denkkracht en creativiteit waar u in deze veranderende wereld behoefte aan heeft.

Certificeringen

FLEX PONS is zeer strikt in verantwoord werkgeverschap. Hierdoor zijn wij altijd gewaarborgd van de meest recente certificeringen voor de NEN4400-1. Uw werknemers zijn dus in goede handen en u zult nooit aansprakelijk worden gesteld in de Wet Keten Aansprakelijkheid.