Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

Hallo, hoe kunnen wij je helpen?

Wat wij doen

Tijdelijk en vast personeel

Heeft u een tijdelijk of structureel personeelsvraagstuk, maar geen idee welke oplossing het beste bij uw organisatie past? FLEX PONS biedt u het gemak van een groot en divers personeelsbestand, kennis van de arbeidsmarkt, minder werkgeversrisico’s en eigentijdse HR oplossingen.
Nadruk ligt op vast, al onze kandidaten zijn geen nummers maar het zijn onze collega’s. Ook al is uw behoefte van tijdelijke aard, wij zorgen ervoor dat wij onze collega’s zo lang mogelijk kunnen inzetten wellicht bij andere opdrachtgevers. Zo creëren wij een band en gaan we voor de lange termijn.

Payrolling

Collega’s die bij ons op de loonlijst komen, krijgen ook het gevoel dat ze een collega zijn.
Met onze payroll constructie ondersteunen wij u in onbekommerd werkgeverschap, zonder dat u of uw medewerkers hier veel van merken in de dagelijkse gang van zaken. Door het juridische werkgeverschap van u over te nemen, wordt FLEX PONS de risiconemer voor o.a. de doorbetalingsplicht gedurende ziekte, ketenaansprakelijkheid, naheffingsaanslagen en transitievergoedingen. Uiteraard heeft u ook geen omkijken meer naar de loonadministratie en uitbetaling van lonen, ziek- en betermeldingen, pensioenafdrachten en de betalingen van loonheffingen en sociale premies.

ZZP bemiddeling

Nu de wet DBA sinds 1 mei 2016 is ingegaan, heeft dit geleid tot veel onduidelijkheid over de invulling hiervan. Door uw contractbeheer met uw ZZP’ers uit te besteden aan FLEX PONS loopt u geen risico om achteraf aangeslagen te worden als verkapt werkgever. Dit scheelt u stress, negatieve energie en vooral veel geld!

HRM advies en Professionals

U groeit, maar een echte HR afdeling of Personeelszaken is toch een stap te ver. U heeft hulp nodig bij het inrichten of wellicht wilt u uw processen alleen maar verbeteren en kunnen wij meekijken. Het kan allemaal, u vraagt en wij leveren een specialist die u ondersteund in al uw HR vraagstukken.
De HR-specialisten van Flex Pons zijn direct inzetbaar voor tal van werkzaamheden rondom HR-zaken. Bijvoorbeeld:

  • Opstellen arbeidsovereenkomsten, correspondentie, meldingen etc.
  • Adviseren over de inrichting van het personeelsinformatiesysteem; denk hierbij aan ruimte voor functioneringsgesprekken en opleidingen
  • Advisering in arbeidsrechtelijke zaken zoals vakantiedagen bij langdurig ziekteverzuim
  • Bijhouden van de pensioenadministratie en de verzekeringenadministratie
  • Procedures/processen in kaart brengen, beschrijven en eventueel vastleggen in een workflowsysteem
  • Meedenken en adviseren over de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving bij de opdrachtgever, indien nodig compleet met het aanpassen van de arbeidsvoorwaarden en procedures
  • U wilt mensen aannemen op uw eigen loonlijst. Wij helpen bij het opzetten van het hele verloningsproces en te regelen zaken zoals aansluitnummers bij de Fiscus.
  • Uw bedrijf staat als een huis en fundering is goed en nu wil u gaan bouwen. Wij helpen u mee met het inrichten en het zetten van de juiste poppetjes op de juiste plekken.

U onderneemt en heeft mensen nodig.

Komt dat even goed uit want wij kunnen u daarmee helpen. Of u nou hulp nodig heeft bij het vinden van mensen op uw eigen loonlijst, of dat u het liever aan ons overlaat en wij juridisch werkgever worden, wij vertellen u graag over de smaken die wij te bieden hebben. Neem contact met ons op en wij helpen u snel aan de juiste kandidaat.