Search here:
Werknemer

Ik wil werken

Wil je graag snel aan het werk? Zoek je een toffe baan bij een werkgever die begrijpt naar welke vacature jij op zoek bent? Wil je flexibel werken of zoek je juist een opstap naar een baan met toekomstperspectief. Bij Flex Pons ben je aan het juiste adres. Werknemers en werkgevers verbinden is onze specialiteit. Wij zoeken de vacature die bij jou past.

 

Brug naar werk en advies

Flex Pons staat garant voor goed werkgeverschap. Als proactieve werkgever en bemiddelaar doen we meer dan vacatures invullen. Wij voldoen aan onze verplichtingen en betalen je salaris uiteraard keurig op tijd. Maar we helpen je ook waar nodig, bijv. met solliciteren, we volgen de ontwikkelingen op het gebied van werk en inkomen voor je op de voet en breiden ons netwerk continue voor je uit. Daarnaast regelen we het papierwerk voor je, we bieden je een gemakkelijke app om gewerkte uren te verwerken en wij betalen je een salaris conform uitzend cao. Via ons uitgebreide netwerk kan jij snel en zorgeloos aan het werk.

 

Wij willen weten wat jou beweegt

Wij gaan met je in gesprek als onze collega. We willen graag weten wat jou bezighoudt, wat je verwachtingen zijn en zoeken de best mogelijke match bij een bedrijf dat echt bij je past. We maken duidelijke afspraken, zorgen ervoor dat jij je uren snel en gemakkelijk bij ons kunt indienen en zijn snel (hoe snel) en persoonlijk bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden.

 

Technische bedrijven zoeken jou

Bedrijven in de techniek en logistiek zijn naar je op zoek. Vacatures mogen weer snel worden ingevuld om ervoor te zorgen dat producten en diensten op tijd kunnen worden geleverd. Als het nodig is, spreken wij ook jouw werkgever aan. Wij doen er bijvoorbeeld alles aan om te zorgen dat je als werknemer ook écht deel uitmaakt van een team. Iedere werknemer is gelijk en onderscheid op de werkvloer is voor ons ‘not-done’.

 

Kansen op de arbeidsmarkt benutten

Je ziet op het moment steeds vaker dat tijdelijke vacatures op den duur blijvend worden ingevuld. Dat betekent dat je dan door kunt stromen naar een vaste baan. In dat geval zetten we samen met jou stappen om je tijdelijke contract om te zetten naar een vaste aanstelling. Mooi toch?

 

Kom jij bij ons werken?

De arbeidsmarkt veranderd continue. Met Flex Pons werk je met een toffe partner voor het vinden van een geschikte baan. We helpen je van sollicitatiebrief tot alle overige ontwikkelingen op het gebied van werk en inkomen. Wij zorgen voor een passende vacature waarin jij verdient wat jou toekomt.

Flex Pons Brug naar werk en advies

WhatsApp chat