Een Professionele HR-specialist

Snel en goed gekwalificeerd personeel is de motor van uw bedrijf. Mensen boeien en binden in technische branches is een uitdaging. Denk alleen maar aan werving en selectie, zorgdragen voor juiste en marktconforme arbeidsvoorwaarden, beloningsbeleid en beoordelingen. Allemaal noodzakelijk om uw bedrijf optimaal te laten renderen. 100% invulling van uw personele bezetting en toch kosten reduceren, risico’s inperken en flexibiliteit bewaren? Bij Flex Pons denken we proactief met u mee.

Een HRM-adviseur is niet weg te denken in een toekomstgerichte en groeiende onderneming. Soms is uw bedrijf nog niet toe aan een fulltime HR-adviseur of is een heldere visie door een externe HRM-specialist gewenst. Daarom wilt u werken met een partner op het gebied van personeelsbeleid die continue op de hoogte is van actuele ontwikkelingen en wet- en regelgeving als het gaat om werk en inkomen. Maar ook een partner die begrijpt wat uw bedrijf nodig heeft om door te kunnen groeien. Die u op de hoogte houdt, zodat u geen onnodige risico’s hoeft te nemen en snel kunt anticiperen op wijzigingen die gevolgen kunnen hebben voor uw organisatie. Werken met Flex Pons bespaart u veel tijd en neemt u werk uit handen.

Uw sparringpartner voor HR-advies

Flex Pons is uw professionele partner. Samen zorgen we ervoor dat uw personele bezetting perfect is afgestemd op de vraag van uw klant. De arbeidsmarkt is continue in beweging. Het is belangrijk om snel in te kunnen spelen op economische omstandigheden die vragen om specifieke oplossingen voor uw specifieke branche. Wij beschikken over:

  • Actuele kennis van wet- en regelgeving
  • Strategisch personeelsbeleid
  • Arbeidsvoorwaarden, functioneren en beloning
  • Salarisadministratie
  • Verzuimbegeleiding en re-integratie

Continue meebewegen met de arbeidsmarkt is onze specialiteit. Samen met Flex Pons bent u in staat om snel en soepel te schakelen op het gebied van personeelszaken. Wij zorgen voor een efficiënte personele bezetting, dat is wel zo prettig. De liquiditeit van uw bedrijf loopt geen risico door onnodig personeel en het bespaart u veel tijd en kosten. Kunt u zich zorgeloos bezighouden met uw overige bedrijfsprocessen.

Snel en deskundig

Wat onze klanten zo prettig aan ons vinden? Ons hoge kennisniveau, onze proactieve houding en de snelheid waarmee we reageren. Dat maakt voor onze opdrachtgevers duidelijk het verschil. Dat is waar wij voor staan, snel, duidelijk en klantgericht organiseren van uw personeel. Niet voor niets kozen wij de naam Flex Pons – Brug naar werk en advies.

Wilt u weten wat Flex Pons voor u kan betekenen? Neem snel contact met ons op