FlexPons uw partner in recruitment

Werving en selectie van personeel is erg arbeidsintensief. Een veranderende arbeidsmarkt met krapte in technische medewerkers vraagt meer aandacht. U wilt zich bezighouden met uw bedrijf. Dan is recruitment door een specialist in uw vakgebied een prima oplossing. Wij gaan voor u aan de slag om de meest geschikte kandidaat te zoeken. We gebruiken ons netwerk en kennen de doelgroep die u zoekt. Hoe gemakkelijk is dat?

Branche specifiek voor u aan de slag

De specifieke eigenschappen van uw (technische) branche zijn van belang voor het vinden van de juiste werknemer. Omdat we deze branches goed kennen, begrijpen we welke specifieke eisen u aan uw werknemer stelt. We weten ook hoe en waar we de juiste mensen voor u kunnen vinden.

Medewerkers merken nauwelijks iets van onze bemiddeling. Wij verzorgen de werving en selectie, vinden voor u de juiste vak kanjer en regelen de personeelszaken zoals u dat gewend bent bij al uw werknemers.

Duidelijke afspraken

Doordat we duidelijke afspraken maken over de werving en selectie, kunt u veel tijd besparen en genieten van het gemak van de juiste match tussen werknemer en werkgever. Wij spreken een passende fee met u af voor onze diensten voor werving en selectie. Wij verzorgen de recruitment, het werkgeverschap is voor uw organisatie.

5 redenen om te kiezen voor recruitment:

  1. Gemak
  2. Tijd besparen
  3. Breed netwerk
  4. Bekend met de arbeidsmarkt
  5. Hoog kennisniveau

Kiezen voor recruitment = kiezen voor Flex Pons

Een externe partner voor recruitment bespaart tijd en biedt u veel gemak. We reageren snel, vakkundig en kennen uw branche goed. Met onze kennis en ons netwerk staan we voor u klaar om met snelle en korte lijnen de juiste kandidaat te selecteren.

Flex Pons – Brug naar werk en advies