FlexPons uw partner in uitzenden

Een slimme aanpak voor het vinden van het juiste personeel. Snel en gemakkelijk de juiste werknemer op de juiste plaats. Werving en selectie verzorgen wij voor u, evenals het volledige werkgeverschap. Snel schakelen en flexibel gebruik maken van werknemers. U stuurt aan op de werkvloer en wij regelen alle overige zaken voor u.

Wanneer kies je voor uitzenden?

Flexibiliteit in uw personele bezetting kan nodig zijn. Bijvoorbeeld als u te maken krijgt met onverwacht veel werk door een groot project of seizoen afhankelijke werkzaamheden. Maar ook als u een werknemer eerst wat beter wilt leren kennen voordat u hem of haar zelf in dienst neemt. Dan kan het inlenen van personeel in uw voordeel werken.

De voordelen voor u op een rijtje

  • Werving en selectie wordt voor u uit handen genomen
  • Wij zijn verantwoordelijk voor het werkgeverschap
  • Risico’s worden beperkt
  • Wij zijn het aanspreekpunt voor alle vragen omtrent werkgeverschap
  • U betaalt uitsluitend de gewerkte uren.

Aansturing op de werkvloer

We maken duidelijke afspraken zowel met u als opdrachtgever als met onze werknemers.

U stuurt de werknemers aan op de werkvloer, alle overige taken omtrent werkgevershap regelen wij voor u. Met een duidelijke afspraak rekenen we met een percentage bovenop een salaris. Dit percentage is opgebouwd uit loon, belastingen, sociale lasten, werving en selectie en onze marge. U weet precies waar u aan toe bent. U betaalt de gewerkte uren. Uiteraard houdt u inzicht en controle. Eenvoudig volgt u ons vanaf uw verzoek voor de invulling van een vacature tot en met de factuur.

De mensen die bij uw bedrijf passen

Wij zijn pas echt tevreden als we de perfecte match hebben kunnen maken. Diploma’s en CV ’s zijn mooi, maar wij willen graag weten wat zowel u als opdrachtgever als onze werknemers écht beweegt. Wij maken de combinatie van de juiste competenties en de juiste persoonlijkheid die past binnen uw bedrijf. Een arbeidskracht die fluitend aan het werk gaat, levert immers de beste prestaties. Jarenlange ervaring en inzicht in o.a. de technische branches productie en logistiek zorgen ervoor dat wij u het échte gemak van flexibiliteit kunnen bieden. Met Flex Pons kunt u ondernemen zonder zorgen.

Flex Pons – Brug naar werk en advies