VOOR WERKNEMERS

Wij maken van jouw werk een succes. Dat doen we door onze werknemers écht te leren kennen. Wij zetten dan ook graag onze netwerken voor jou in. Samen zorgen we voor een perfecte match om jouw werk te laten slagen. Zoals onze collega’s zeggen; Flex Pons is gewoon een bedrijf dat hun afspraken nakomt. We zijn snel en komen onze afspraken na. Gewoon doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Wij vertellen je graag alles wat jij moet weten. Bij Flex Pons gaat het niet om ons, maar juist om jou als werknemer. Want alleen samen met werknemers en werkgevers kunnen wij de brug slaan naar werk en advies.

Wist je dat?

Wij bij Flex Pons beschikken over veel kennis en ervaring op het gebied van zowel de arbeidsmarkt als actuele wet- en regelgeving. Onze kennis zetten we in, omdat we jou graag verder helpen. Daarom heb je bij ons snel en laagdrempelig antwoord op al je vragen. Wij zorgen ervoor dat jij krijgt wat jou toekomt. Waarom? Wij zijn pas tevreden als onze ‘collega’ – want zo zien we jou – met een lachend gezicht bij ons de deur uitgaat.

EN WERKGEVERS

Wij leveren het juiste personeel in jullie specifieke technische vakgebied. Wij begrijpen wat er nodig is in jullie werkomgeving en zijn daarom in staat om in een keer goed de juiste match te maken. We werken snel, efficiënt en zorgen dat er geen onnodige tijd wordt verspild. Snel leveren van goed personeel, dat vinden wij leuk. Wij hebben een proactieve houding en delen actuele kennis die voor jullie van belang is dan ook graag. Wij denken graag met je mee en helpen je waar nodig eventuele risico’s te reduceren. Dat kan door te kiezen voor de juiste personeelsoplossing. Of het nu gaat om uitzenden, recruitment of HRM-advies.

HRM-advies

Naast het leveren van het juiste personeel helpen wij bedrijven kansen te benutten in het voortraject van hun personeelsbeleid. Wij zetten onze kennis in om de strategische mogelijkheden op het gebied van personeelsbeleid in kaart te brengen. We brengen helderheid in de mogelijkheden en bespreken samen met onze opdrachtgever de voor- en eventuele nadelen van de mogelijkheden. Keuzes worden op deze manier weloverwogen genomen.

Flex Pons – Brug naar werk en advies