ELJAY HOED

Managing Consultant

In 2019 ben ik begonnen bij Flex Pons. De klik was er meteen. Met korte lijntjes en doelgericht werken weet ik altijd de juiste oplossing te bieden. Ik kan klanten leveren wat ik beloof, niks is te gek.

Ik heb de taak gekregen om onze mooie dienstverlening uit te bouwen en daarbij staat plezier hebben in mijn werk hoog in het vaandel. Werkgeluk is het motto!
Met mijn ervaring in de uitzendbranche en de vrijheid die ik bij Flex Pons heb, kan ik klanten nog beter van dienst zijn. Problemen zijn er om opgelost te worden.

FATIH TUNCER

HR Specialist

Als HR-Specialist vertaal ik HR-doelstellingen in concrete acties. Ik stel cases op voor het digitaliseren van HR-processen. Vanuit deze specialisatie geef ik vaak advies voor het optimaliseren van proces- en systeeminrichting van organisaties.

Arbeidsrecht is mijn basis en de verschillende cao ’s mijn speelveld. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een HRM’er beschikt over sociale vaardigheden en deze kan afbakenen met een zakelijke tint. Ik weet en zie het belang van medewerkers in organisaties.

YESIM ERBAS

HRM & Juridisch

Ik ben in 2017 gestart bij Flex Pons als stagiaire HBO-Rechten. Ik heb een afstudeerscriptie geschreven op het gebied van privacy recht. Met behulp van mijn collega’s heb ik dit ook binnen ons kantoor geïmplementeerd door de werkprocessen onder de loep te nemen en aan te passen.

Ik werk fulltime bij Flex Pons als helpende hand op het gebied van werving en selectie en administratie.

YVETTE MELHEM

Back Office

In 2023 ben ik gestart bij Flex Pons, en direct merkte ik op dat ik bij een tof team zou komen werken. Met mijn achtergrond als office manager vorm ik een waardevolle aanvulling binnen het bedrijf. Mijn taken omvatten voornamelijk administratieve aspecten, zoals het verwerken van inschrijvingen, plaatsingen en het opstellen van contracten voor onze uitzendkrachten. Daarnaast beheer ik onze social media kanalen.

Ik beschouw mezelf als een sociaal persoon, werk volgens een gestructureerde aanpak en ben bijzonder nauwkeurig als het om details gaat. Ik ben altijd bereid een extra inspanning te leveren wanneer dat vereist is, om samen met het Flex Pons team echt het verschil te kunnen maken!

RUBY VAN DER JAGT

Recruitment Consultant

Als Recruiter zie ik de match tussen de vraag- en aanbodzijde in de markt. Ik haal voldoening uit het het screenen van kandidaten en dit dan uiteindelijk te kunnen vertalen in een succesvolle match. Je kan mij omschrijven als een persoon met boeren nuchterheid en een hoge dosis mensenkennis.

Ik heb energie voor tien en gebruik deze om mijzelf voor de volle 100% in te zetten voor zowel onze kandidaten als onze organisaties.

SYLWUNIA MOUTHAAN

HR Consultant

Als consultant ben ik het aanspreekpunt op HR-gebied voor onze klanten en werknemers. Binnen Flex Pons verzorg ik HR-zaken en adviseer ik vraagstukken op tactisch, strategisch en operationeel niveau. In mijn functie sta ik voor de tevredenheid van onze werknemers en zal ik altijd streven naar een zo’n optimaal mogelijke dienstverlening

Binnen Flex Pons houd ik mij voornamelijk bezig met het opzetten, begeleiden en implementeren van HR-projecten en het ondersteunen van de back office afdeling.

CRISTIAN CEPOI

Recruiter

Ik ben bij Flex Pons begonnen als uitzendkracht en daarna intern doorgegroeid als recruiter. Het vinden van nieuwe werknemers voor onze klanten is een uitdaging die ik elke dag dan ook graag aan ga!

Als recruiter is het mijn verantwoordelijkheid om de juiste mensen te vinden, die graag in verschillende bedrijven en banen willen werken. Ik kan daarbij zeggen dat ik een hardwerkend persoon ben en eerlijkheid staat bij mij voorop!

ANDREI CEPOI

Facility medewerker

In het leven sta ik voor het graag helpen van mensen en ontmoeten van nieuwe mensen. Het contact leggen en onderhouden met onze uitzendkrachten ben ik dan ook graag mee bezig.

Ik help graag mensen aan een nieuwe baan leuk en haal voldoening uit de problemen van onze medewerkers te kunnen oplossen. Zo zijn problemen er eenmaal om opgelost te worden!

Ik ben veel bezig met de on boarding en off boarding van onze medewerkers en zorg graag dat alles in dit proces piekfijn in orde blijft.