FlexPons uw partner in Payrolling

U wilt uw bedrijf optimaal laten presteren. Kwalitatief goed personeel. Snel schakelen bij wisselende vraag maar ook de juiste man of vrouw op de juiste plaats binnen uw bedrijf. Risico’s in de hand houden zonder dat bedrijfsprocessen daaronder te lijden hebben. Dat kan door gebruik te maken van onze Payroll services. Wij zorgen voor de loonlijst en de juiste mensen op de juiste plaats. U heeft uw handen vrij om mensen aan te sturen of zich te richten op andere zaken die uw aandacht vragen.

Wij nemen het werkgeverschap van u over

Salarisadministratie, ziekteverzuimbegeleiding, werkgeverslasten, vakantiedagen etc. Door middel van payroll nemen wij de volledige contractadministratie voor u uit handen. Dat scheelt u veel tijd en u hoeft zich geen zorgen te maken over planning en/of actuele wet- en regelgeving. Zo zorgt u flexibel dat u te allen tijde invulling kunt geven aan het leveren van uw dienst of product. U betaalt uitsluitend de gewerkte uren. Alle overige personeelszaken regelen wij graag voor u.

De werknemer zelf merkt hier nauwelijks iets van. Hij heeft alleen een ander aanspreekpunt als hij vragen heeft over zijn salaris of bijvoorbeeld gemaakte afspraken. Wij beschikken over de nodige parate kennis en reageren binnen enkele uren als een werknemer vragen heeft. U zorgt voor de aansturing op de werkvloer zoals u gewend bent. U kunt kiezen of u zelf de werving en selectie wilt doen of dat u deze door ons wilt laten verzorgen. Samen maken we heldere afspraken en zorgen voor een passende oplossing.

De juiste mensen op de juiste plaats

Onze klanten vinden het vooral prettig dat wij goed bekend zijn met de dagelijkse praktijk van zowel onze opdrachtgevers als onze werknemers. Dat voorkomt veel onrust. Gewoon door de juiste mensen in één keer goed te plaatsen. Wij worden blij als uw traject klopt. Hoe dat kan? Met onze kennis en ervaring in technisch gerelateerde branches begrijpen we als geen ander welke mensen u zoekt. Zo zorgen we voor de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Gewoon in een keer goed!

Flex Pons brug naar werk en advies.