Productiemedewerker 3 ploegen

32 - 34 uren per week
15.92 - 18.63
Industrie / Productie

Je leert alle facetten van de Golfkartonmachine, je start als medewerker afname/double backer. Het doel van deze functie is het controleren van de kwaliteit van het golfkarton, conform het kwaliteitshandboek, het verwijderen van afval en het bewaken van de stapelkwaliteit, teneinde een optimale productie en kwaliteit te realiseren.

Vervolgens groei je door naar bediener single facer waar je als doel hebt het produceren van enkel en dubbelzijdig golfkarton op een zo efficiënt mogelijke manier. Hierbij gelet op de kwaliteit, zoals beschreven in het kwaliteitshandboek en hierbij zo weinig mogelijk afval producerend.

Uiteindelijk groei je door tot Machinevoerder Golfkartonmachinewaar je als doel hebt het zorgdragen voor een goed verloop van de werkzaamheden aan de golfkartonmachine en de juiste afstellingen van de golfkartonmachine, teneinde de gestelde kwaliteitsnormen en productiviteitsdoelstellingen te realiseren.

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is een producent van kartonnenverpakkingen. Deze worden op een duurzame manier geproduceerd omdat ze gemaakt zijn van gerecyclede vezels. Het bedrijf levert maatwerk voor hun klanten en zijn nog steeds hard aan het groeien.

Wat bieden wij

  • Fulltime vast dienstverband
  • 3 ploegendienst (36-urige werkweek) met 17% toeslag, dit kan wijzigen in de toekomst naar 4 ploegendienst (34-urige werkweek, 21% toeslag)
  • €15,92 bruto per uur, met toeslagen €18,63 per uur. Bruto maand loon: €2906,28
  • 13e maand
  • 8% vakantiegeld en eventuele winstuitkering
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Extra informatie

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature? Stuur een mail naar algemeen@flexpons.nl of een WhatsApp naar +31765155234