Vestigingsmanager

38 - 40 uren per week
3600 - 4500
Management

Functieomschrijving:

Als vestigingsmanager ben je niet zomaar een schakel; je bent de drijvende kracht die bedrijven en medewerkers verbindt. Je hebt de vrijheid om jouw eigen stempel te drukken op deze veelzijdige functie. Je bouwt aan een netwerk, identificeert de beste projecten en matcht deze met onze talentvolle medewerkers. Je hebt de verantwoordelijkheid om onze ambitieuze doelstellingen te realiseren, en je krijgt daarvoor de vrijheid en het vertrouwen om dit op jouw eigen manier te doen. Maar, daar blijft het niet bij. Bij Tigerstaffing bieden we bij goed functioneren en de juiste drive de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden, waardoor je directe invloed hebt op de toekomst van ons bedrijf, excuses; JOUW bedrijf!

Over de opdrachtgever

Bedrijfsomschrijving:

Tigerstaffing is een bloeiend bedrijf. Het doel is om getalenteerde professionals te matchen met gerenommeerde bedrijven binnen de techniek. Met een focus op expertise, toewijding en klantgerichtheid streven wij ernaar de standaard te zetten in technische recruitment. Wij zoeken een gedreven vestigingsmanager met een ondernemersgeest om hierbij te helpen. Wij bieden niet alleen een baan, maar een kans om (mee) te groeien, te bouwen en jouw stempel te drukken op de toekomst van ons bedrijf.

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

• Een competitief salaris vanaf €3600 + een aantrekkelijk bonussysteem
• Een laptop en telefoon om jouw werk optimaal uit te voeren
• Een pensioenregeling om te investeren in jouw toekomst
• Een auto van de zaak, zodat je altijd mobiel bent

Extra informatie

Waarom zou je voor deze functie kiezen?

• Ruimte voor zelfontwikkeling en groei, met ondersteuning en kansen om jouw potentieel te benutten
• Een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is, met volop kansen om te leren en te groeien
• Een bedrijfscultuur waarin initiatief wordt gewaardeerd en waar je de vrijheid krijgt om te werken naar eigen inzicht én de mogelijkheid om te groeien naar mede-eigenaar!