ELJAY HOED

Managing Consultant

In 2019 ben ik begonnen bij Flex Pons. De klik was er meteen. Met korte lijntjes en doelgericht werken de juiste oplossing bieden. Ik kan klanten leveren wat ik beloof, niks is te gek.
Ik heb de taak gekregen om onze mooie dienstverlening uit te bouwen en daarbij staat plezier hebben in mijn werk hoog in het vaandel. Werkgeluk is het motto!
Met mijn ervaring in de uitzendbranche en de vrijheid die ik bij Flex Pons heb, kan ik klanten nog beter van dienst zijn. Problemen zijn er om opgelost te worden.

FATIH TUNCER

HR Specialist

Als HR Specialist vertaal ik HR-doelstellingen in concrete acties. Ik stel cases op voor het digitaliseren van HR-Processen. Vanuit deze specialisatie geef ik vaak advies voor het optimaliseren van proces- en systeeminrichting van organisaties.  Arbeidsrecht is mijn basis en de verschillende cao ’s mijn speelveld. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een HRM ’er beschikt over sociale vaardigheden en deze kan afbakenen met een zakelijke tint.

Ik weet en zie het belang van medewerkers in organisaties.

YESIM ERBAS

Juridisch

Ik ben in 2017 gestart bij Flex Pons als stagiaire HBO-Rechten. Ik heb een afstudeerscriptie geschreven op het gebied van Privacyrecht. Met behulp van mijn collega’s heb ik dit ook binnen ons kantoor geïmplementeerd door de werkprocessen onder de loep te nemen en aan te passen. Nu ben ik bezig met mijn vervolgstudie aan de universiteit van Tilburg. Ik werk parttime bij Flex Pons als helpende hand op het gebied van werving en selectie en administratie.

SUSAN BRANDES

Sales Intercedente

Werk al sinds 1999 in de uitzendbranche en heb ervaring met allerlei HR vraagstukken. Ik kom graag bij klanten over de vloer en sta iedereen graag te woord om elke personeelsvraagstuk z.s.m. op te lossen.

Voel me als een vis in het water met het team die ik heb en kan heerlijk en onbezorgd mijn werkzaamheden uitvoeren en dat is een baan vinden die bij iemand past.

ANA MARIA SAVU

Intercedente

In februari 2020 ben ik benaderd door Flex Pons voor de functie Intercedent. Deze uitdaging ben ik meteen aangegaan. Als intercedent ben ik het aanspreekpunt voor onze uitzendkrachten. Mijn specialisatie hierin zijn de Roemeense werknemers. Zo nemen we een taalbarrière weg.

Ik ben vastberaden en heb veel empathisch vermogen. Het werkgeluk van de uitzendkrachten staat bij mij hoog in het vaandel. Recruitment, coachen en administratieve werkzaamheden behoren tot mijn taken.

LUKE BIEMANS

STAGIAIR MEDIA & MARKETING

Hoi ik ben Luke, Ik loop stage bij Flex Pons op het gebied van Media & Marketing. Dit is overigens de tweede keer dat ik bij Flex Pons stage loop. Dat zegt wel hoe leuk het hier is en het plezier wat ik in mijn werk heb. Ik mag namelijk ook echt iets doen wat met mijn studie te maken heeft en daar leer ik enorm veel van.

Ik mag in mijn huidige stage periode echt naar buiten en ga ook mee naar klanten en evenementen.

Bij Flex Pons ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van alle social media en content.

ROB VLIEGENDHART

Recruiter

Rob’s Recruitment Services werken per 2018 mee bij Flex Pons. Wij  kunnen Rob inschakelen bij allerlei vraagstukken die hij met zijn ervaring in de branche probeert op te lossen.

Naast zijn corebusiness als recruiter, bemiddelt Rob Vliegendhart bij arbeidsconflicten en coacht hij mensen op de werkvloer. Met het opzetten en begeleiden van werving- en selectietrajecten heeft hij meer dan twintig jaar ervaring binnen verschillende branches, met een lichte voorkeur voor techniek. Vliegendharts sleutelwoorden zijn eerlijkheid en direct contact. ‘Het inspireert mij om het gesprek aan te gaan met alle soorten mensen. Wat kun je en wat wil je? De zoektocht naar wat iemand beweegt is spannend, en het levert altijd iets moois op.’