ELJAY HOED

Managing Consultant

In 2019 ben ik begonnen bij Flex Pons. De klik was er meteen. Met korte lijntjes en doelgericht werken weet ik altijd de juiste oplossing te bieden. Ik kan klanten leveren wat ik beloof, niks is te gek.

Ik heb de taak gekregen om onze mooie dienstverlening uit te bouwen en daarbij staat plezier hebben in mijn werk hoog in het vaandel. Werkgeluk is het motto!
Met mijn ervaring in de uitzendbranche en de vrijheid die ik bij Flex Pons heb, kan ik klanten nog beter van dienst zijn. Problemen zijn er om opgelost te worden.

FATIH TUNCER

HR Specialist

Als HR-Specialist vertaal ik HR-doelstellingen in concrete acties. Ik stel cases op voor het digitaliseren van HR-processen. Vanuit deze specialisatie geef ik vaak advies voor het optimaliseren van proces- en systeeminrichting van organisaties.

Arbeidsrecht is mijn basis en de verschillende cao ’s mijn speelveld. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een HRM’er beschikt over sociale vaardigheden en deze kan afbakenen met een zakelijke tint. Ik weet en zie het belang van medewerkers in organisaties.

YESIM ERBAS

Juridisch

Ik ben in 2017 gestart bij Flex Pons als stagiaire HBO-Rechten. Ik heb een afstudeerscriptie geschreven op het gebied van privacy recht. Met behulp van mijn collega’s heb ik dit ook binnen ons kantoor geïmplementeerd door de werkprocessen onder de loep te nemen en aan te passen.

Ik werk fulltime bij Flex Pons als helpende hand op het gebied van werving en selectie en administratie.

ANA MARIA SAVU

Intercedente

In februari 2020 ben ik benaderd door Flex Pons voor de functie intercedent. Deze uitdaging ben ik meteen aangegaan. Als intercedent ben ik het aanspreekpunt voor onze uitzendkrachten. Mijn expertise op dit gebied zijn de Roemeense werknemers. Zo nemen we een taalbarrière weg.

 Ik ben vastberaden en heb veel empathie. Het werkgeluk van de uitzendkrachten staat bij mij hoog in het vaandel. Recruitment, coachen en administratieve werkzaamheden behoren tot mijn taken.

BIBI ROCKLAND

Marketing Consultant

Januari 2021 ben ik gestart bij FlexPons als stagiaire marketing sales. In deze stage heb ik na het opstellen van een marktonderzoek, een operationeel plan geschreven op het gebied van e-marketing.

Ik ben doelgericht, gedreven en analytisch ingesteld. Als marketeer bedenk en realiseer ik de campagnes en ben ik veel bezig met het optimaliseren van de content. Daarnaast zorg ik ervoor dat de communicatie tussen de organisatie en de buitenwereld piekfijn in orde blijft.

RUBY VAN DER JAGT

Recruitment Consultant

Als Recruiter zie ik de match tussen de vraag- en aanbodzijde in de markt. Ik haal voldoening uit het het screenen van kandidaten en dit dan uiteindelijk te kunnen vertalen in een succesvolle match. Je kan mij omschrijven als een persoon met boeren nuchterheid en een hoge dosis mensenkennis.

Ik heb energie voor tien en gebruik deze om mijzelf voor de volle 100% in te zetten voor zowel onze kandidaten als onze organisaties.

SYLWUNIA BRUNS

HR Consultant

Als consultant ben ik het aanspreekpunt op HR-gebied voor onze klanten en werknemers. Binnen FlexPons verzorg ik HR-zaken en adviseer ik vraagstukken op tactisch, strategisch en operationeel niveau. In mijn functie sta ik voor de tevredenheid van onze werknemers en zal ik altijd streven naar een zo’n optimaal mogelijke dienstverlening

Binnen FlexPons houd ik mij voornamelijk bezig met het opzetten, begeleiden en implementeren van HR-projecten en het ondersteunen van de back office afdeling.

CRISTIAN CEPOI

Recruiter

Ik ben bij FlexPons begonnen als uitzendkracht en daarna intern doorgegroeid als recruiter. Het vinden van nieuwe werknemers voor onze klanten is een uitdaging die ik elke dag dan ook graag aan ga!

Als recruiter is het mijn verantwoordelijkheid om de juiste mensen te vinden, die graag in verschillende bedrijven en banen willen werken. Ik kan daarbij zeggen dat ik een hardwerkend persoon ben en eerlijkheid staat bij mij voorop!