ELJAY HOED

Managing Consultant

In 2019 ben ik begonnen bij Flex Pons. De klik was er meteen. Met korte lijntjes, doelgericht werken en de juiste oplossing bieden. Ik kan klanten leveren wat ik beloof, niks is te gek.
Ik heb de taak gekregen om onze mooie dienstverlening uit te bouwen en daarbij staat plezier hebben in mijn werk hoog in het vaandel. Werkgeluk is het motto!
Met mijn ervaring in de uitzendbranche en de vrijheid die ik bij Flex Pons heb, kan ik klanten nog beter van dienst zijn. Problemen zijn er om opgelost te worden.

FATIH TUNCER

HR Specialist

Als HR-Specialist vertaal ik HR-doelstellingen in concrete acties. Ik stel cases op voor het digitaliseren van HR-processen. Vanuit deze specialisatie geef ik vaak advies voor het optimaliseren van proces- en systeeminrichting van organisaties. Arbeidsrecht is mijn basis en de verschillende cao ’s mijn speelveld. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een HRM’er beschikt over sociale vaardigheden en deze kan afbakenen met een zakelijke tint.

Ik weet en zie het belang van medewerkers in organisaties.

YESIM ERBAS

Juridisch

Ik ben in 2017 gestart bij Flex Pons als stagiaire HBO-Rechten. Ik heb een afstudeerscriptie geschreven op het gebied van privacyrecht. Met behulp van mijn collega’s heb ik dit ook binnen ons kantoor geïmplementeerd door de werkprocessen onder de loep te nemen en aan te passen. Ik werk fulltime bij Flex Pons als helpende hand op het gebied van werving en selectie en administratie.

ANA MARIA SAVU

Intrercedente

In februari 2020 ben ik benaderd door Flex Pons voor de functie intercedent. Deze uitdaging ben ik meteen aangegaan. Als intercedent ben ik het aanspreekpunt voor onze uitzendkrachten. Mijn specialisatie hierin zijn de Roemeense werknemers. Zo nemen we een taalbarrière weg.

Ik ben vastberaden en heb veel empathisch vermogen. Het werkgeluk van de uitzendkrachten staat bij mij hoog in het vaandel. Recruitment, coachen en administratieve werkzaamheden behoren tot mijn taken.

BIBI ROCKLAND

Marketeer

Januari 2021 ben ik gestart bij FlexPons als stagiaire marketing sales. In deze stage heb ik na het opstellen van een marktonderzoek, een operationeel plan geschreven voor het bedrijf. Na mijn stage ben ik vanaf Juni 2021 bij Flex Pons intern verder gegaan als marketeer.

Ik ben doelgericht, sociaal en analytisch ingesteld. Als marketeer schrijf en redigeer ik de content en optimaliseer ik de website. Verder zorg ik ervoor dat de communicatie tussen de organisatie en de buitenwereld piekfijn in orde blijft.

RUBY VAN DER JAGT

Recruiter

Juli 2021 ben ik begonnen bij Flex Pons voor de functie recruiter. Als recruiter zie ik de match tussen de vraag- en aanbodzijde in de markt. Ik haal voldoening uit het het screenen van kandidaten en dit dan uiteindelijk te kunnen vertalen in een succesvolle match.

Je kan mij omschrijven als een sportief, streetwise en communicatief sterk persoon met mensenkennis. Wat ik het leukst vind aan een functie als recruiter is het meedenken met een uitzendkracht, een passende baan voor hen vinden en mijzelf 100% hiervoor inzetten.

IMKE GESCHIERE

Recruitment Consulant

In augustus 2021 ben ik gestart bij Flex Pons voor de functie recruitment consultant. Als recruitment consultant zal ik zorgen voor het invullen van vacatures, klantbeheer en het begeleiden van nieuwe uitzendkrachten.

Ik zie de juiste match tussen de vraag en aanbodzijde in de markt. Ik krijg energie en haal voldoening uit het kunnen plaatsen van werknemers op de juiste plek. Ik zet hiervoor dan ook graag alles op alles om de werknemers in het proces te kunnen begeleiden.

CRISTIAN CEPOI

Recruiter

Als recruiter is het mijn verantwoordelijkheid om bepaalde mensen te vinden die graag in verschillende bedrijven en verschillende banen willen werken. Ik kan zeggen dat ik een hardwerkend persoon ben en eerlijkheid staat bij mij voorop!

Ik ben bij FlexPons begonnen als uitzendkracht en ben daarna intern doorgegroeid als recruiter. Het vinden van nieuwe werknemers voor onze klanten is een uitdaging die ik elke dag graag aan ga!