ELJAY HOED

Managing Consultant

In 2019 ben ik begonnen bij Flex Pons. De klik was er meteen. Met korte lijntjes, doelgericht werken en de juiste oplossing bieden. Ik kan klanten leveren wat ik beloof, niks is te gek.
Ik heb de taak gekregen om onze mooie dienstverlening uit te bouwen en daarbij staat plezier hebben in mijn werk hoog in het vaandel. Werkgeluk is het motto!
Met mijn ervaring in de uitzendbranche en de vrijheid die ik bij Flex Pons heb, kan ik klanten nog beter van dienst zijn. Problemen zijn er om opgelost te worden.

FATIH TUNCER

HR Specialist

Als HR-Specialist vertaal ik HR-doelstellingen in concrete acties. Ik stel cases op voor het digitaliseren van HR-processen. Vanuit deze specialisatie geef ik vaak advies voor het optimaliseren van proces- en systeeminrichting van organisaties. Arbeidsrecht is mijn basis en de verschillende cao ’s mijn speelveld. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een HRM’er beschikt over sociale vaardigheden en deze kan afbakenen met een zakelijke tint.

Ik weet en zie het belang van medewerkers in organisaties.

YESIM ERBAS

Juridisch

Ik ben in 2017 gestart bij Flex Pons als stagiaire HBO-Rechten. Ik heb een afstudeerscriptie geschreven op het gebied van privacyrecht. Met behulp van mijn collega’s heb ik dit ook binnen ons kantoor geïmplementeerd door de werkprocessen onder de loep te nemen en aan te passen. Ik werk fulltime bij Flex Pons als helpende hand op het gebied van werving en selectie en administratie.

ANA MARIA SAVU

Intercedente

In februari 2020 ben ik benaderd door Flex Pons voor de functie intercedent. Deze uitdaging ben ik meteen aangegaan. Als intercedent ben ik het aanspreekpunt voor onze uitzendkrachten. Mijn specialisatie hierin zijn de Roemeense werknemers. Zo nemen we een taalbarrière weg.

Ik ben vastberaden en heb veel empathisch vermogen. Het werkgeluk van de uitzendkrachten staat bij mij hoog in het vaandel. Recruitment, coachen en administratieve werkzaamheden behoren tot mijn taken.

BIBI ROCKLAND

Marketeer

Januari 2021 ben ik gestart bij FlexPons als stagiaire marketing sales. In deze 6 maanden durende stageperiode heb ik een operationeel plan geschreven tbv de online marketing van het bedrijf.

Gelukkig hoef ik verder nog geen afscheid te nemen van dit fijne bedrijf. Ik zal dan ook vanaf Juni 2021 parttime bij FlexPons zijn te vinden!

Ik ga er na mijn stageperiode dan ook verder aan de slag voor het vervullen van alle marketing gerichte taken binnen het bedrijf. De functies waar ik mezelf in zal gaan verdiepen zullen voornamelijk gericht zijn op sales, online communicatie en het recruitment.

ROB VLIEGENDHART

Recruiter

Rob’s recruitment services werken per 2018 mee bij Flex Pons. Wij kunnen Rob inschakelen bij allerlei vraagstukken, die hij met zijn ervaring in de branche probeert op te lossen.

Naast zijn core business als recruiter, bemiddelt Rob Vliegendhart bij arbeidsconflicten en coacht hij mensen op de werkvloer. Met het opzetten en begeleiden van werving- en selectietrajecten heeft hij meer dan twintig jaar ervaring binnen verschillende branches, met een lichte voorkeur voor techniek. Vliegendharts sleutelwoorden zijn eerlijkheid en direct contact. ‘Het inspireert mij om het gesprek aan te gaan met alle soorten mensen. Wat kun je en wat wil je? De zoektocht naar wat iemand beweegt is spannend en het levert altijd iets moois op.’