IONUT FLOREA

Wie ben ik?

Mijn naam is Ionut Florea, 30 jaar, geboren Roemeen en werkzaam als logistiek coördinator bij Smeding Groenten & Fruit. In mijn functie als coördinator vervul ik de taken mensencoördinatie, controle, distributie, planning, expeditie, levering en ga zo maar door.

Mijn carrière

In het leven sta ik voor het boeken van vooruitgang, wil ik altijd blijven leren en zo veel mogelijk te weten komen over het bedrijf. Ik ben bij Smeding zonder enige kennis en ervaring begonnen, maar toch heb ik een carrière weten op te bouwen. Hierbij heeft FlexPons mij altijd bij geholpen.

Mijn werkplek

Op mijn werkplek word ik door het personeel en mijn directe collega’s gerespecteerd, dat vind ik erg fijn. Door de fijne sfeer, hou ik veel van mijn werk en ga ik elke week met veel motivatie naar mijn werk toe.

Natuurlijk kent elke werkplek ook zijn nadelen, zo is het bij mij op de werkvloer wat kouder, maar dat weegt niet op tegen de uitdagende werkzaamheden binnen het bedrijf.

Dikke aanrader!

Door mijn werk, kan ik mijn Nederlandse taal naar een hoger niveau tillen, wat ik erg belangrijk vind voor mijn toekomst. Als uitzendbureau kan ik FlexPons aan iedereen aanraden, ze doen veel aan persoonlijk contact en komen hun afspraken na.

ALEXANDRU BORCAN

Wie ben ik?

Mijn naam is Alexandru Borcan, 23 jaar, geboren Roemeen en werkzaam als rangeerder bij De Hoop-Pekso. In mijn functie als rangeerder vervul ik de taken van het rangeren van trailers op werkterrein. Ik laad en los hierbij alle vrachtwagens van inkomende en uitkomende goederen.

Mijn carrière

In het leven wil ik veel bijleren, stappen maken en zoveel mogelijk doelen behalen. Ik ben bij De Hoop-Pekso begonnen als productiemedewerker en verder gegroeid naar een rangeerder functie.

Mijn werkplek

Het fijne aan mijn werkplek is dat ik fijne en gezellige collega’s heb, de juiste interne communicatie, schone werkruimtes, prettige sfeer en frequente pauzes. Soms is het wat vervelend dat ik in de regen moet werken, maar dat heb ik er allemaal voor over. Ik zie elke werkdag veel uitdaging, plezier en kansen in mijn werkzaamheden.

Dikke aanrader!

Mijn nieuwe uitdaging als rangeerder vond ik spannend, maar nu zit ik volledig op mijn plek. Momenteel werk ik al 1,5 jaar voor De Hoop-Pekso. Hetgeen waar ik naar toe wil groeien is nog meer bij te kunnen leren binnen het bedrijf. Ik ga elke dag met goede moed naar mijn werk en het werken via Flex Pons is iets wat ik een ieder ander zou aanraden!

IONUT CRACIUN

Wie ben ik? 

Mijn naam is Florin Craciun 37 jaar, geboren Roemeen en werkzaam als heftruckchauffeur bij VPK Packaging. In mijn functie als heftruckchauffeur vervul ik de taken als transporteren, onderhoud aan de heftruck, schoonhouden van de werkplaats en beheren van de magazijnvoorraden.

Mijn carrière 

Ik wil beginnen met Fatih en Eljay te bedanken voor alle steun tijdens onze samenwerking. Begin 2019 heeft een vriend mij aangeraden te solliciteren bij FlexPons, dit heb ik meteen gedaan. Zo ben ik in de zomer van 2019 bij FlexPons begonnen, sinds die periode zijn dan ook al mijn problemen weg. Mijn salaris is flink omhooggegaan en heb ik een fijn huis waar ik via FlexPons in woon. Na een paar maanden werkzaam te zijn geweest in een constructie- en distributiebedrijf merkte ik toch niet helemaal op mijn plek te zitten. Na een goed gesprek met FlexPons zijn zij op zoek gegaan naar een werkgever die beter bij mij past. Vanaf april 2020 ben ik daarom aan de slag gegaan bij VPK, waar ik na een paar maanden tijd één van de beste chauffeurs op de heftruck werd!

Mijn werkplek 

Het werk is redelijk eenvoudig, maar het vereist wel je volledige aandacht. Het leuke van mijn werk is dat je niet echt fysiek werk doet, je moet vooral goed je gedachte erbij houden. Het vervelende aan mijn baan is dat je soms nachtdiensten moet draaien, maar dat weegt zeker niet op tegen alle positieve punten. In mijn functie als heftruckchauffeur werk ik in een vier ploegendienst en elke week is anders. Soms werk ik 23 uur per week en soms werk ik er 34 uur per week. Nu met mijn baan bij VPK heb ik veel meer voordelen, mijn salaris is hoger en heb ik een fijn rooster wat erg naar mijn wens is.

Pluspunten!

Naar mijn mening is mijn baan bij VPK een baan met toekomstperspectief en zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Ik zou daarom deze baan en werkgever met plezier aan iedereen aanbevelen. Ook al werk ik niet meer voor FlexPons, zal ik FlexPons altijd dankbaar zijn voor het vast contract dat ik heb gekregen en zal ik iedereen aanmoedigen bij FlexPons te komen werken!’

INGE SLOKKERS

Wie ben ik?

Mijn naam is Inge, 24 jaar en werkzaam als calculator bij Holcim Bouw & Infra. In mijn functie als calculator vervul ik de taken van het berekenen van elementen, tekeningen lezen, realiseren van elementen en het opmaken van offertes.

Mijn carrière

Heel mijn leven ben ik al graag met cijfers bezig. Ik ben graag met het technische aspect bezig en vind het lezen van tekeningen erg leuk. Na een tijdje opzoek te zijn gegaan naar een nieuwe job, ben ik bij FlexPons terecht gekomen met de vacature calculator bij Holcim. De klik was er meteen, dus ben ik per Maart 2021 aan de slag gegaan bij Holcim Bouw & Infra te Oudenbosch.

Mijn werkplek

Het fijne aan mijn werkplek is dat er veel diversiteit in mijn functie als calculator zit, het wordt niet snel saai en elke dag is anders. Soms zijn er dagen dat je de projecten zover hebt afgerond en er nog geen nieuwe zijn binnengekomen. Dus je kan het een week heel rustig hebben en de week daarna 5 projecten hebben lopen. Dat vraagt om schakelen en dat gaat gelukkig goed.

Pluspunten!

Door mijn werk krijg ik veel leerzame processen mee en kan ik ze van dichtbij meemaken. Het leuke is dat als ik iets uitreken en we het verkocht hebben ik ook daadwerkelijk kan zien hoe ze worden gemaakt in de fabriek. Supertof! Flex Pons heeft altijd verder fijn en snel mijn vragen bijgestaan en gaf vaak een snelle communicatie t.a.v. van mijn vragen. Flex Pons is zeker een aanrader!

ANDREI CEPOI

Wie ben ik? 

Mijn naam is Andrei 23 jaar, geboren Roemeen en werkzaam als productiemedewerker bij Janus Vaten. In mijn functie als productiemedewerker vervul ik de taken van het laden, lossen van de vrachtwagens, zorgdragen dat de fabriek genoeg plaats heeft om de productieafdeling te kunnen blijven draaien.  

 

Mijn carrière 

Al heel mijn leven ben ik graag bezig met mijn handen en zit ik niet graag stil. Ik werk graag hard voor mijn doelen en geef niet zomaar op. Via een kennis ben ik bij FlexPons terecht gekomen, met de vacature productiemedewerker bij Holcim Bouw & Infra B.V. Na een enige tijd gewerkt te hebben zat ik bij Holcim meteen op mijn plek. Via FlexPons kon ik in mijn loopbaan bij verschillende opdrachtgevers terecht terecht, waarin ik momenteel al een enige tijd aan de slag ben voor Janus Vaten B.V. Per april 2022 ben ik dan ook op vast contract en ben ik FlexPons dankbaar dat ik deze kan heb kunnen krijgen. 

Mijn werkplek 

Momenteel werk ik nu ruim 5 jaar voor FlexPons. In mijn functie als productiemedewerker heb ik veel diversiteit en verveel ik mij niet snel. De leuke kanten van mijn werk zijn het vele communiceren, elkaar helpen in de productie en het bijleren van andere collega’s. In mijn werk als productiemedewerker heb ik een fijn vast uurrooster, fijne arbeidsvoorwaarden, regelmatig en op tijd pauzes. 

Pluspunten!

Door mijn werk leer ik veel bij en krijg ik steeds meer verantwoordelijkheid binnen het bedrijf.  Het leuke aan mijn werk is dat geen een dag saai is, elke dag is afwisselend en een nieuwe uitdaging om werk weer aan te gaan. Flex Pons is een fijn uitzendbureau, dat veel doet aan persoonlijk contact. Wekelijk heb ik dan ook met al mijn vragen bij FlexPons terecht gekunnen en ben ik altijd snel en netjes te woord gestaan. FlexPons is in een fijn en goed uitzendbureau en ben ik dankbaar voor de kansen die ik heb mogen krijgen!