IONUT FLOREA

Wie ben ik?

Mijn naam is Ionut Florea, 30 jaar, geboren Roemeen en werkzaam als logistiek coördinator bij Smeding Groenten & Fruit. In mijn functie als coördinator vervul ik de taken mensencoördinatie, controle, distributie, planning, expeditie, levering en ga zo maar door.

Mijn carrière

In het leven sta ik voor het boeken van vooruitgang, wil ik altijd blijven leren en zo veel mogelijk te weten komen over het bedrijf. Ik ben bij Smeding zonder enige kennis en ervaring begonnen, maar toch heb ik een carrière weten op te bouwen. Hierbij heeft FlexPons mij altijd bij geholpen.

Mijn werkplek

Op mijn werkplek word ik door het personeel en mijn directe collega’s gerespecteerd, dat vind ik erg fijn. Door de fijne sfeer, hou ik veel van mijn werk en ga ik elke week met veel motivatie naar mijn werk toe.

Natuurlijk kent elke werkplek ook zijn nadelen, zo is het bij mij op de werkvloer wat kouder, maar dat weegt niet op tegen de uitdagende werkzaamheden binnen het bedrijf.

Dikke aanrader!

Door mijn werk, kan ik mijn Nederlandse taal naar een hoger niveau tillen, wat ik erg belangrijk vind voor mijn toekomst. Als uitzendbureau kan ik FlexPons aan iedereen aanraden, ze doen veel aan persoonlijk contact en komen hun afspraken na.

ALEXANDRU BORCAN

Wie ben ik?

Mijn naam is Alexandru Borcan, 23 jaar, geboren Roemeen en werkzaam als rangeerder bij De Hoop-Pekso. In mijn functie als rangeerder vervul ik de taken van het rangeren van trailers op werkterrein. Ik laad en los hierbij alle vrachtwagens van inkomende en uitkomende goederen.

Mijn carrière

In het leven wil ik veel bijleren, stappen maken en zoveel mogelijk doelen behalen. Ik ben bij De Hoop-Pekso begonnen als productiemedewerker en verder gegroeid naar een rangeerder functie.

Mijn werkplek

Het fijne aan mijn werkplek is dat ik fijne en gezellige collega’s heb, de juiste interne communicatie, schone werkruimtes, prettige sfeer en frequente pauzes. Soms is het wat vervelend dat ik in de regen moet werken, maar dat heb ik er allemaal voor over. Ik zie elke werkdag veel uitdaging, plezier en kansen in mijn werkzaamheden.

Dikke aanrader!

Mijn nieuwe uitdaging als rangeerder vond ik spannend, maar nu zit ik volledig op mijn plek. Momenteel werk ik al 1,5 jaar voor De Hoop-Pekso. Hetgeen waar ik naar toe wil groeien is nog meer bij te kunnen leren binnen het bedrijf. Ik ga elke dag met goede moed naar mijn werk en het werken via Flex Pons is iets wat ik een ieder ander zou aanraden!