IONUT FLOREA

Wie ben ik?

Mijn naam is Ionut Florea, 30 jaar, geboren Roemeen en werkzaam als logistiek coördinator bij Smeding Groenten & Fruit. In mijn functie als coördinator vervul ik de taken mensencoördinatie, controle, distributie, planning, expeditie, levering en ga zo maar door.

Mijn carrière

In het leven sta ik voor het boeken van vooruitgang, wil ik altijd blijven leren en zo veel mogelijk te weten komen over het bedrijf. Ik ben bij Smeding zonder enige kennis en ervaring begonnen, maar toch heb ik een carrière weten op te bouwen. Hierbij heeft FlexPons mij altijd bij geholpen.

Mijn werkplek

Op mijn werkplek word ik door het personeel en mijn directe collega’s gerespecteerd, dat vind ik erg fijn. Door de fijne sfeer, hou ik veel van mijn werk en ga ik elke week met veel motivatie naar mijn werk toe.

Natuurlijk kent elke werkplek ook zijn nadelen, zo is het bij mij op de werkvloer wat kouder, maar dat weegt niet op tegen de uitdagende werkzaamheden binnen het bedrijf.

Dikke aanrader!

Door mijn werk, kan ik mijn Nederlandse taal naar een hoger niveau tillen, wat ik erg belangrijk vind voor mijn toekomst. Als uitzendbureau kan ik FlexPons aan iedereen aanraden, ze doen veel aan persoonlijk contact en komen hun afspraken na.

ALEXANDRU BORCAN

Wie ben ik?

Mijn naam is Alexandru Borcan, 23 jaar, geboren Roemeen en werkzaam als rangeerder bij De Hoop-Pekso. In mijn functie als rangeerder vervul ik de taken van het rangeren van trailers op werkterrein. Ik laad en los hierbij alle vrachtwagens van inkomende en uitkomende goederen.

Mijn carrière

In het leven wil ik veel bijleren, stappen maken en zoveel mogelijk doelen behalen. Ik ben bij De Hoop-Pekso begonnen als productiemedewerker en verder gegroeid naar een rangeerder functie.

Mijn werkplek

Het fijne aan mijn werkplek is dat ik fijne en gezellige collega’s heb, de juiste interne communicatie, schone werkruimtes, prettige sfeer en frequente pauzes. Soms is het wat vervelend dat ik in de regen moet werken, maar dat heb ik er allemaal voor over. Ik zie elke werkdag veel uitdaging, plezier en kansen in mijn werkzaamheden.

Dikke aanrader!

Mijn nieuwe uitdaging als rangeerder vond ik spannend, maar nu zit ik volledig op mijn plek. Momenteel werk ik al 1,5 jaar voor De Hoop-Pekso. Hetgeen waar ik naar toe wil groeien is nog meer bij te kunnen leren binnen het bedrijf. Ik ga elke dag met goede moed naar mijn werk en het werken via Flex Pons is iets wat ik een ieder ander zou aanraden!

FLORIN CRACIUN

Wie ben ik? 

Mijn naam is Florin Craciun 37 jaar, geboren Roemeen en werkzaam als heftruckchauffeur bij VPK Packaging. In mijn functie als heftruckchauffeur vervul ik de taken als transporteren, onderhoud aan de heftruck, schoonhouden van de werkplaats en beheren van de magazijnvoorraden.

Mijn carrière 

Ik wil beginnen met Fatih en Eljay te bedanken voor alle steun tijdens de samenwerking met FlexPons. Toen ik in 2019 terugkeerde naar Nederland, werkte ik voorheen voor een ander bedrijf in de buurt. Een aantal maanden hierna heeft een vriend mij aangeraden te solliciteren bij FlexPons. Ik ging dit dan ook meteen doen. Zomer 2019 begon ik te werken bij FlexPons. Sindsdien zijn al mijn problemen weg, aangezien het salaris nu veel hoger is en de huisvesting meer luxe. Na een paar maanden werken in een constructie- en distributiebedrijf, vond FlexPons voor mij de juiste baan, met oog op de toekomst. Vanaf april 2020 ga ik aan de slag bij VPK Packaging waar ik in een paar maanden tijd een van de beste chauffeurs op de heftruck werd. Hier moesten we de pallets van de band naar de locatie vervoeren wat een heel gemakkelijke zaak voor mij is.

Mijn werkplek 

Het werk is erg eenvoudig, maar het vereist aandacht wanneer je de pallets scant en zet het op de locatie, want soms kan de pallet verkeerd zijn en het is jouw schuld omdat het er niet goed uitzag bij het scannen. Het leuke hiervan is dat je niet fysiek werk doet en je werkt alleen met je hoofd en het lelijke is dat je soms nachtdiensten moet draaien. Ik kies dit beroep graag, omdat ik het leuk vind om te rijden en 15 jaar ervaring als chauffeur heb. Hier werk ik in vier ploegen en elke week is anders. Soms werk ik 23 uur per week en soms werk ik 34 maar in totaal moet ik 16-17 dagen per maand werken. Nu met VPK Packaging heb ik meer voordelen, mijn salaris is hoger en ik neem ook elk jaar de 13 salaris wat betekent dat ik meer geld aanneem.

Dikke aanrader! 

Naar mijn mening is het een zeer goede baan en zijn de voorwaarden uitstekend. Ik beveel deze baan met plezier aan iedereen aan. Ookal werk ik niet meer voor FlexPons, zal ik FlexPons dankbaar zijn voor het vast contract dat ik heb gekregen en ik zal iedereen aanmoedigen bij FlexPons te komen werken!