Wat bieden wij?

Bij Flex Pons geloven wij in maatwerk, elk bedrijf is anders en heeft andere behoeftes . Wij werken met mensen en zien onze opdrachtgevers als collega’s. Wij doen en denken mee in het vinden van de juiste oplossing in personeelsbehoefte. In ons team zitten medewerkers die het hebben geleerd bij de grote uitzendbureaus, wij kennen de uitzendbranche en bieden de zelfde dienstverlening, maar dan sneller en efficiënter.

Waarom Flex Pons?

Wij zijn specialist in het leveren van logistiek en productie personeel. Hierin hebben wij de ideale mix gevonden van lokale werving in combinatie met de werving van arbeidsmigranten. Onze medewerkers kunnen aan het werk in vaste dienst(werving en selectie) of we helpen met allerlei vormen van flexibele contracten, zoals detacheren of uitzenden we helpen je graag met de juiste medewerker op de juiste plaats.

Interesse in een vrijblijvend gesprek met onze specialisten? Bel dan 076-5155234 of mail naar algemeen@flexpons.nl Vragen staat vrij en advies vragen mag altijd, wij zijn er ook voor de kleine ondernemer!